Interventii
Seifuri.ro intervine rapid in situatii de urgenta
Interventii non stop
Seifuri.ro este la dispozitia d-voastra non-stop
Transport gratuit
*pana in fata locatiei

BRD Groupe Societe Generale
"Proiectele de securitate derulate de catre BRD - Groupe Societe Generale au oferit ocazia unei bune colaborari intre banca si firma ASTRA TEHNICA DE SECURITATE, avand ca finalitate indeplinirea obiectivelor propuse.
 Implicarea echipei d-voastra ne-a convins de faptul ca societatea dispune de experienta necesara desfasurarii activitatii in acest domeniu. Ne exprimam satisfactia pentru activitatea desfasurata pana in prezent si speram in continuarea colaborarii noastre."
  Cu stima,
Director Alin L.

Italo Romena
 Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea Bancii Italo-Romena cu SC Astra Tehnica de Securitate SRL. Am ales sa lucram cu SC Astra Tehnica de securitate SRL si lucram de o lunga perioada de timp, ca si furnizor, datorita disponibilitatii si calitatii deosebite a serviciilor prestate.
 Totodata echipa SC Astra Tehnica de Securitate SRL, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeauna intreg sprijinul pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de securitate.
 In concluzie, recomandam firma SC Astra Tehnica de Securitate SRL ca fiind colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate, care in prezent o diferentiaza, intr-un favorabil, de competitorii sai.
  Cu deosebita stima,
Sef Serviciu Logistica Dragos N.

Provident Financial Romania
' Provident Financial Romania in calitate de client al SC Astra Tehnica de Securiatte SRL, recomand S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L., ca fiind un partener serios , promt, care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la preturi competitive.
 Aceste concluzii au fost trase in urma derularii unei serii de contracte intre societatile noastre, contracte care au fost indeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante, motiv pentru care aparitia unor litigii nu a fost si nici nu este posibila.
Buna calitate a produselor, modul operativ si promptde onorare a comenzilor ne-a determinat sa alegem S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. ca furnizor in favoarea altor societati.
De asemenea, modul de colaborare intre societati in acest sens este placut, fiind clar conturate si indeplinite drepturile si obligatiile de ambele parti.'
  Cu deosebit respect,
Purchasing Manager Claudia C.

BCR REAL ESTATE MANAGEMENT
' Banca Comerciala Romana in calitate de beneficiar al S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L., reprezentata prin Dl Gelu B., in calitate de Sef Departament Intretinere Cladiri BCR REM, certificam prin prezenta ca S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L.,in calitate de furnizor a livrat in reteaua BCR, din toata tara, usi de securitate clasa S 2.
 S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. si-a onorat in totalitate obligatiile, au livrat produsele in termenele stabilite si in conditiile de calitate specificate.
Nu au fost livrate produse neconforme.
Promptitudinea cu care au fost onorate comenzile si buna calitate a serviciilor prestate ne determina sa recomandam S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale, pentru calitatea si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.'
  Cu deosebit respect, Sef Departament Intretinere Cladiri BCR REM Gelu B.

Banca Transilvania
'S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L., cu sediul in Miercurea Ciuc a livrat pentru Banca Transilvania, in calitate de subantreprenor, in perioada 2003-2011, la peste 550 sucursale si agentii - pe teritoriul intregii tari, seifuri de diferite modele si dimensiuni, usi de tezaur cat si alte elemente de securitate bancar.
 Colaborarea a decurs in conditii foarte bune, fiind multumiti de calitatea lucrarilor si de promptitudinea rezolvarii solicitarilor noastre. Toate lucrarile au fost finalizate la termen, cu incadrarea in bugetul alocat initial, compania S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. demonstrand profesionalism pe parcursul executiei lucrarilor
 Pe aceste considerente recomandam compania S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. societatilor sau persoanelor care doresc o realziare prompta si de calitate foarte buna a lucrarilor similare.'
  Director adj. administrativ Sorin P.

Enel Servicii
' Ca urmare a colaborarii si derularii contractelor de furnizare seifuri si sertare pentru bani nr.75 si 77/14.10.2010-S.C. Enel Distributie Dobrogea S.A., respectiv nr.74 si 76/14.10.2010 - S.C. Astra Tehnica de Securitate S.R.L. a folosit personal calificat ce a dat dovada de profesionalism in activitatea desfasurata, a asigurat o baza materiala solida ce a acoperit toate cerintele impuse de contracte.
 Apreciem ca livrarile si montarea produselor au fost executate in bune conditii tehnice, cu respectarea normelor in vigoare, la termenele stabilite indeplinind toate cerintele de calitate impuse de beneficiar.'
  Ing. Eugan D., Facility Management Enel Servicii Comune

SC UTI Construction & Facility Management SA
uti' SC UTI Construction & Facility Management SA in calitate de beneficiar al S.C. Astra Tehnica de Securiate  S.R.L., reprezentata prin Bogdan M., in calitate de Director Operatiuni, certificam prin prezenta ca S.C. Astra Tehnica de Securiate S.R.L.,in calitate de furnizor al usilor de securitate clasa S 2,ce au facut obiectul contractului nr. 34/B806/90095.147C, si-a onorat in totalitate obligatiile contractuale,s-au livrat produsele in termenele stabilite si in conditiile de calitate specificate in contract.
Nu au fost livrate produse neconforme.                                                                                                 Promptitudinea cu care au fost onorate comenzile si buna calitate a serviciilor prestate ne determina
sa recomandam  S.C. Astra Tehnica de Securiate  S.R.L ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale,de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.'
  Cu deosebit respect, Director Operatiuni, Bogdan M.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Mergi la casa

Reduceri

Nu exista reduceri

Expertii in seifuri
Experienta noastra se reflecta in calitatea serviciilor